Andreas Hiiemägi võitis Läti meistrivõistluste avaetapi

Andreas Hiiemägi

Pühapäeval, 24. aprillil lõunanaabrite motokrossi meistrivõistluste avaetapil Aizputes võitis Andreas Hiiemägi klassis MX2 juunior, Robert Saun samuti poodiumil.

Esimese sõidu stardi võitis Hiiemägi, Saun oli teine. Niimoodi sõideti teineteise kannul pool sõitu, kusjuures konkurendid jäid iga ringiga aina rohkem maha. Kuna oli väga porine, siis poole sõidu pealt Sauna prillirullid enam ei töötanud ja tal tuli kuni sõidu lõpuni sõita ilma prillideta. Tänu sellele tulid konkurendid Saunale ohtlikult lähedale, kuid lõpuks õnnestus siiski oma koht säilitada. Sõidu lõpuks Hiiemägi esimene, Raobert Saun teine.

Teise sõidu stardis stsenaarium pöördus, selle võitis Saun Hiiemäe ees. Saun asus ka sõitu juhtima, kuid kahjuks tuli kolmandal ringil kukkumine, mis lõi sassi sõidurütmi ja tänu millele läksid mööda ka mõned konkurendid. Hiiemägi sõitis enamuse sõitu teisel kohal, kuigi sõidu teises pooles langes ta mõneks ringiks kolmandaks, kuid enne lõppu õnnestus teine koht tagasi võita. Sõidu lõpuks oli Hiiemägi teine ja Saun neljas.

Kokkuvõttes Hiiemägi esimene ja Saun kolmas.