Kegumsi MM-etapil stardis 11 eestlast

Sel nädalavahetusel toimub Lätis Kegumsis motokrossi maailmameistrivõistluste kuues etapp, kus erinevates masinaklassides stardib 11 eestlast.

MXGP klassis on Tanel Leok hetkel MM-arvestuses 18. kohal (ta on osalenud kolmel etapil viiest). Etapi eel oli kõigil soovijatel võimalik Tanelile küsimusi esitada ning kõige huvitavamatele neist videointervjuus 2006. aastal MM-hooaja viiendana lõpetanud Tanel ka vastas.

Kegumsi võistlusel osalevad eestlastest: MXGP klassis Tanel Leok, Harri Kullas, Andero Lusbo; MX2 klassis Hardi Roosiorg, Karel Kutsar; EMX250 klassis Erki Kahro, Hans Priidel, Johannes Nerman, Hendrik Talviku; EMX125 klassis Robert Saun, Andreas Hiiemägi.

Laupäeval, 30. aprillil toimuvad treeningud ja kvalifikatsioonid ning klassid EMX125, EMX250 ja EMX300 esimesed finaalsõidud. Pühapäeval, 1. mail on kõik ülejäänud finaalsõidud.

MXGP Latvia koduleht.