Harri Kullas Kegumsi kvalifikatsioonis 19.

Kegumsis toimusid täna kuuenda MM-etapi kvalifikatsioonid ja parim eestlane oli Harri Kullas, kes sai MXGP klassis 19. koha. MX2 klassis oli Karel Kutsar 15.

Ajasõidus näitas Leok eestlastest parimana 15. aega, kuid kvalifikatsioonis takerdus ühte kahest suurest kukkumisest ning viga sai pidurimansett, mistõttu tuli sõita ilma tagapidurita. Kvalifikatsioonivõitja Jevgeni Bobrõšev kukkus samuti ja vigastas rangluud. Andero Lusbo oli kvalifikatsioonis 29. Sõidu võitis Tim Gajser.

MX2 klassi kvalifikatsiooni võitis ka ajasõidus kiireim olnud Jeffrey Herlings. Teise eestlasena selles klassis osalev Hardi Roosiorg parandas samuti ajasõidu tulemust, olles 27.

EMX250 klassis pääses finaali Erki Kahro, kes sai täna toimunud esimeses võistlussõidus 21. koha. Sama klassi lohutussõidus oli parim eestlane Johannes Nerman, kes sai 18. koha, Hendrik Talviku oli 23. ja Hans Priidel 27. EMX125 klassi lohutussõidus oli Robert Saun 23. ja Andreas Hiiemägi 25. Keegi nimetatutest finaalsõitudesse ei pääsenud.