Hannes Soomer ihkab Inglismaalt punktilisa

Eeloleval nädalavahetusel sõidetakse Donington Park’i ringrajal European Junior Cupi kolmas etapp, millele Hannes Soomer stardib punktitabeli liidrina.

Loodetavasti on Inglismaalt tulemas ka tõhusat punktilisa, sest Donington Park on üks Hannese lemmikradadest – tehniline ja seotud kurvidega ringrada, mida sõitjate slängis nimetatakse ka „voolavaks“ rajaks.

Võistlust saab jälgida pühapäeval otseülekandes Delfi TV vahendusel, ülekanne algab kell 12.30. Põnevat kaasaelamist!

Donington Park'i ringrada Suurbritannias
Donington Park’i ringrada Suurbritannias

Eestis võistleb Hannes Soomer juunikuu esimesel nädalavahetusel, kui auto24ringil toimub Eneos Eesti ja Balti meistrivõistluste esimene etapp. Kodused võistlused teeb Hannes sellel aastal kaasa hoopis Yamaha sadulas ning võistlusratta vahetus on osa programmist, mis peaks Viimsi võidusõitja lennutama hooaja lõpus klassi World Supersport. Debüüt Yamahal tasub kindlasti vaatamist nagu ka ülejäänud ürituse raames toimuvad võistlused, mootorrattavarustuse laat ja palju muud huvitavat.

European Junior Cupi ameliku kodulehega saab tutvust teha siin: www.europeanjuniorcup.com, lisainfot koduste võistluste kohta leiate aga siit: www.msport.ee/ringrada/