Sander Luiga Betaga poodiumil, Talu võitis E-3 klassi

Möödunud laupäeval võisteldi Lõuna-Eesti kuppelmaastikul, kus peeti maha Leigo endurosprint.

Kolmandat võistlust järjest Betaga võistlev Sander Luiga näib olevat tsikliga kohanenud. Luiga suutis kõrges konkurentsis vigu vältida ja päeva teises pooles häid katseaegu sõita ning isegi katsevõite võtta. Luiga saavutas Harrastajate klassis kõrge teise koha Tajo Andressoo järel ning Timo Hermlini ees.

Kiiretes E klassides oli sõitjaid tavapärasest vähem, kuid siiski olid parimad kohal, mis võimaldas kiirust kaaskonkurentidega võrrelda ja oma sõitu analüüsida. Kõige võimsamas E-3 klassis oli veenvalt võidumees Elary Talu, kes sõitis enamus katsetel võrdväärseid aegasid E-1 ning E-2 klassi kiirematega- Räätsa, Biene ja Leokiga. Veiko Rääts ja Martin Leok olid vastavalt E-1 ja E-2 klassis võitjad.