Tapal toimub 4. ja 5. juunil trial

Tuleval nädalavahetusel, 4.-5. juunil peetakse Tapal trial`i Eesti MV II ja III etapp. Võistlustele on registreerunud juba üle 50 osaleja, mis annab lootust, et tegemist võib tulla Eesti ühe suurima trialivõistlusega lähiajaloos.

Kui varem on olnud alati hea esindusega kohal lätlased, siis sel korral võib lisaks neile rajal näha lausa 12 võistlejat Soomest. See teeb võistluse kindlasti huvitavamaks just raskemates klassides B ja C.
Võistlused toimuvad Tapal Männikumäel.Rajad asuvad lähestikku, mis teeb pealtvaatamise mugavaks. Tulge kindlasti vaatama koos peredega ja võtke lapsed ka kaasa, sest lapsi saab näha ka rajal elektritsiklitega.

Esimese võistleja start laupäeval on laupäeval kell 11 ja pühapäeval kell 10.
Suur aitäh kõikidele toetajatele ja abilistele!