Erki Kahro nii Eestis kui Lätis poodiumil

Estonian Express Racing meeskonnal ja selle esisõitjal Erki Kahrol oli lõppenud nädalavahetus vägagi töine, kuna laupäeval osaleti Eesti meistrivõistluste avaetapil Karksi-Nuias ja eile Lätis sealse maineka Superkauss sarja osavõistlusel.

Karksi-Nuia võistlust alustas MX2 klassis osalev Kahro oma KTMil kvalifikatsiooni neljanda ajaga. Noormehe hea esitus jätkus ka kummaski võistlussõidus, mille ta lõpetas Tanel Leoki ja Karel Kutsari järel kolmandana.

Karksi-Nuiast sõideti aga otse Lätti, kus toimus väga kõrgetasemelise Superkauss sarja teine etapp. Seal osales Kahro MX Pro klassis, kus osalevad koos nii MX1 kui MX2 klassi sõitjad. Kvalifikatsioonis oli Kahro aeg kuues, mis andis aimu, et kui kõik laabub, siis on ka sealt hea tulemus võimalik.
Avasõidust tuli Kahrol 6. koht, kuid järgmises oli ta juba 2. jäädes sõidu võitnud lätlasest Davis Ivanovsist ainult pool sekundit. Päeva viimases võidukihutamises oli Kahro 3. ning kolme sõidu kokkuvõttes kuulus talle Tanel Leoki ja Ivanovsi järel 3. koht.

“Laupäeval Karksi-Nuias kõige parem minek ei olnud. Suutsin küll sõidud ilusti ära sõita, aga seda kiirust, mis võiduks olnud vaja ei leidnud. Startidest sain mõlemas sõidus enam-vähem minema. Esimeses sain Leoki ja Kutsari järel kolmandana ning mingi hetk tulin isegi Kutsarile suhteliselt lähedale, aga siis tegin ise sõiduvea ja panin korra külje maha. Teises sõidus taas kolmas koht ja andsin küll endast parima, aga natukene jäi kiirusest puudu. Lätis olin aga hoopis paremas hoos ning suutsin hästi startida ja sellises konkurentsis top 3 sõita. Hea päev oli, kus kõik sujus ja sõit tuli hästi välja. Andsin viimases kahes sõidus Leokile ja Ivanovsile hea lahingu ning kokkuvõttes olingi nende kahe järel kolmas,” võttis oma töise nädalavahetuse kokku Kahro.