Addinol Honda Racing sõitjad Eesti meistrivõistluste avaetapil esikümnes

Karksi-Nuias sõideti läinud nädalavahetusel teist aastat suurtoetaja Addinoli nime kandvate Eesti motokrossi meistrivõistluste esimene etapp, kus võistlesid ka alles tänavu loodud Addinol Honda Racing meeskonna sõitjad Aleksei Vinogradov ja Heido Havam.

Meeskonna esisõitja Aleksei Vinogradov alustas nädalavahetust sõites MX2 klassi kvalifikatsioonis 36 osaleja hulgas välja kümnenda ringiaja. Avasõidus sai Vinogradov hea stardi ja ta sõitis pikalt 6ndal kohal, kuid kukkumise tõttu kaotas ta mõned kohad ja ületas lõpujoone 9ndal kohal. Teise sõidu algus ei olnud aga nii hea ja noormees oli avaringilt tulles alles 15s, kuid sõidu edenedes tegi ta head sõitu ning parandas oma kohta ja oli lõpuks 11.
Kahe sõidu kokkuvõttes kuulus Vinogradovile 9s koht, etapi esikolmiku moodustasid Tanel Leok, Karel Kutsar ja Erki Kahro.

MX1 klassis osalev Heido Havam oli enda kvalifikatsioonis 9. Avasõidus tuli Havamil stardikurvis kukkumine, mille tulemusena pidi ta prillidest loobuma. Liivas ja tolmus oli selline sõit ilmselgelt keeruline, kuid noor mees sõitis sõidu vapralt lõpuni ja sai 13nda koha. Teine sõit algas aga tunduvalt paremini ja Havam sõitis paar esimest ringi 5ndal kohal. Pikalt võistluspausilt tagasitulek ei ole aga füüsiliselt kerge ning ta pidi väsimuse tõttu mõned kohad ära andma ja oli 9.
Kokkuvõttes sai Havam avaetapilt 10nda koha, päeva võitis Tanel Leok Gert Krestinovi ja Aigar Leoki ees.

Addinol Honda Racing tänab: Addinol Lube Oil AS, Honda Motor Europe, Lucas Oil Moto Invest, Tööriista Market, Narva SK, Hartwall Jaffa, Coffee People, Smartshop RCD, Balti Haagis AS, HRC Eesti, JAK Disain,Klaar Puhastus, RM-Motors, AKR Ehitus.