Hannes Soomer võistleb sel pühapäeval Misanos!

Sel nädalavahetusel osaleb Hannes Soomer Euroopa juunioride karikasarja etapil San Marinos Misano ringrajal, kus on oodata väga põnevat võidusõitu.

“Misano on alati täis ootamatusi. Meil on plaan seade ja strateegia osas ning ka tunne on sel aastal läbi hooaja väga hea olnud. Olen valmis võitlema pühapäeval võidu nimel!” kommenteerib Hannes ees ootavad etappi.
Hannes on Euroopa noorte karikavõistlustel üldarvestses kolmandal kohal ning sel hooajal on ta iga etapil olnud võitlemas esikoha eest.

Reedel sõidetakse Eesti aja järgi kell 18.00 treeningute esimene sõit, laupäeval kell 10.45 teine treening ning 16.00 kvalifikatsioon, võistlusele antakse aga start pühapäeval kell 16.15. Otseülekandena saab Hannesele kaasa elada European Junior Cup’o kodulehel.

Naiste arvestuses on esikohta kaitsmas uusmeremaalanna Avalon Biddle, kes osales ka Eesti meistrivõistluste etapil Pärnus, auto24ringil, saavutades Superstock 600 klassi esimeses sõidus kolmanda koha ning teises sõidus Hannese järel teise koha.