Tihemetsa Top 200 etapil auhinnad kõigis klassides, publikule loosis helikopterilend

25. juunil toimuval Tihemetsa Top 200 etapil autasustab Ekstreemvaruosad kõiki klasse Hole-Shot auhindadega ning loosib koostöös Tihemetsa Motoklubiga ühele inimesele tasuta sõidu helikopteriga.

Mitmendat aastat järjest toetab Ekstreemvaruosad Tihemetsas toimuvaid etappe. Sellel aastal autasustatakse sõitjaid Hole-Shot auhindadega. Mihkel Lokko sõnul on auhinnad välja pakkunud Ekstreemvaruosad.ee kliendid: „Igapäevaselt käivad varuosi soetamas mitmed sõitjad ning tihti on jutuks tulnud auhinnad Tihemetsa Top 200 etapil. Mitmete ideede põhjal otsustasid sõitjad valida auhinnaraha 25 eurot iga stardivõidu eest kõikides klassides.“ Lokko sõnul on tal hea meel välja pakutud ideede üle: „Arvamusi laekus tõesti palju ning miks ei peakski, sest etapp korraldatakse ju sõitjatele endile ning nende mõtteid tuleb arvestada. Samuti on väga hea meel panustada etapi kvaliteedi tõstmisele auhindadega, mis on võimalikud tänu koostööle klientidega.“

Tihemetsa Top 200 etapil on esmakordselt võimalik lennata helikopteriga. Teenust on võimalik kasutada terve päev ning Ekstreemvaruosad ja Tihemetsa Motoklubi loosivad ühele õnnelikule ka tasuta sõidu. Infot, kuidas auhind endale võita, leiad Tihemetsa Motoklubi facebooki lehelt.

Raja ettevalmistamisel Tihemetsas järeleandmisi ei tehta. Väino Lensment lubab, et pettuma ei pea ükski sõitja: „Minu jaoks on iga Tihemetsas toimuv etapp väga erilise tähendusega ja hindame ülekõige sõitjate tunnustust, kes on valinud Tihemetsa mitmendat aastat järjest Eesti parimaks motokrossi rajaks.“ Küsimusele, kuidas suudetakse Tihemetsa krossirajal pakkuda alati kõrgeimat kvaliteeti, vastas Lensment: „See on pühendumus, mille kingin sõitjatele nii ajaliselt kui ka finantsiliselt oma pere arvelt.“

Seega pakub Tihemetsa Top 200 etapp väga korralikult ettevalmistatud rajaga kõrgetasemelist karikavõistlust koos Ekstreemvaruosad Hole-Shot auhindadega ning meelelahutusena helikopterisõitu. Täpsem info ja võistlusele registreerimine: www.msport.ee/events/top200-motokrossi-karikasarja-v-etapp-2016/.
Kohtume Tihemetsas 25. juunil!