Jaffa noortesarja ja Freetime Mini MX karikasarja finaaletapp sel laupäeval Kuimetsas

Hartwall Jaffa Eesti noorte motokrossi karikasarja VII ja Freetime Mini MX karikasarja VI etapp toimub sel laupäeval, 17. septembril Kuimetsa krossirajal Raplamaal.

Jaffa noortesarja finaaletapil antakse ENKV klasside 50cc, 65cc ja 85cc võitjatele üle sarja toetaja, Tridensi eriauhinnad – Jaffa värvides külmikud, millega on mugav karastusjooke näiteks võistlustel boksis või kodus garaažis jahutada. Samuti läheb üks Jaffa külmik loosi kõigi Kuimetsa võistlusel osalejate vahel.

Kuimetsas on kavas Hartwall Jaffa ENKV klassid: 50cc jun, 50cc, 65cc, 85cc ja Freetime Mini MX klassid: Mini MX 88 YCF, Mini MX Beginners ILLIMAR, Mini MX 35+ AKR EHITUSGRUPP, Mini MX Expert BUCCI MOTO.

Registreeru võistlusele EMF-i kodulehel: https://msport.ee/events/hartwall-jaffa-enkv-vii-ja-freetime-mini-mx-iv-etapp/

Sarja üldarvestuse kõigi parimate autasustamine leiab traditsiooniliselt aset EMF-i hooaja lõpetamisel.