Hannes Soomer alustab motoringrajas kõrgemas maailmameistrivõistluste klassis

Hannes Soomer Kallio Racing

Hannes Soomer, hetke kiireim noor Eesti motoringrajasõitja, kes sel hooajal on regulaarselt tõusnud Euroopa juunioride karikasarja poodiumile, osaleb alates sellest nädalavahetusest supersport klassi maailmameistrivõistluste etappidel.

Lahkumine Euroopa juunioride karikasarjast ei olnud Hannesele kerge, kuna hetkel hoiab ta sarjas teist kohta, olles liidrist Mika Perez’ist vaid 10 punkti kaugusel.

“Raske on Euroopa juunioride karikasarjast lahkuda, kui seljataga on nii suurepärane hooaeg,“ kommenteeris Kallio Racing meeskonnas Yamahal sõitev Soomer. „Kuid osalemine kõrgemas klassis on minu jaoks prioriteet. Konkurents superspordis on tohutu, kuid juunioride sarjast tulles olen selleks valmis!“

World Supersport klass on osa World Superbike võistlussarjast. Tegemist on seeriatootmise mootorrataste maailmameistrivõistluste sarjaga, mille etapid toimuvad üle maailma, sh Kataris, Austraalias, Tais, Malaisias ja USAs.

Hannesele saab kaasa elada pühapäeval Eurospordi vahendusel, võistluse start antakse kell 12:20 Eesti aja järgi.