Sõmerpalu motoklubil oli ajaloo edukaim hooaeg

Aruküla enduroga tõmmati joon alla kohalikule enduro hooajale ning Sõmerpalu motoklubi tõi nii antud võistluselt, kui ka aasta kokkuvõttes ära suure hulga võite ja poodiumikohti.

Eesti meistrivõistluste klassis E-1 oli Arukülas võidukas Veiko Rääts, kes võitis ka aasta kokkuvõttes Eesti meistritiitli, lisaks sellele oli ta antud klassis tulnud juba eelnevalt ka Eesti endurosprindi karikavõitjaks.
E-2s võidutses Arukülas küll lätlane Ivo Šteinbergs Aigar ja Martin Leoki ees, kuid aasta kokkuvõttes võitis Eesti meistritiitli Aigar vend Martini ees. Viimasena nimetatu võitis aga E-2 Eesti endurosprindi karikavõistlused ning edestas Šteinbergsi Läti meistrivõistlustel tulles seal meistriks.
Klassis E-3 sai Elary Talu Aruküla etapi esimesel päeval väikse õlavigastuse ja katkestas, kuid teise päeva neljandast kohast piisas, et kokkuvõttes ikkagi Eesti meistriks tulla. Sarnaselt Räätsale ja Leokile oli ka Talu juba eelnevalt endurosprindis Eesti karikavõitjaks tulnud. Samas klassis osalenud Priit Palatu sai Arukülas teise koha ja oli hooaja kokkuvõttes Talu järgi teine.
Neljanda meistritiitli tõi Sõmerpalu motoklubile Juuniorite arvestuses võistlev Reio Timmi, kellel oli kuldne hooaeg, kuna ta võitis lisaks Eesti tiitlile esikohad ka Läti kui Balti meistrivõistluste arvestuses.
Eesti meistrivõistlustel lõpetas hooaja poodiumil ka Seeniorid 40+ osalenud Vaido Kalm, kes sai selles klassis kokkuvõttes pronksmedali. Eesti enduro karikavõistlustelt tõi klubile poodiumikoha Algajate klassis teise koha saanud Mirko Raup.

Lisaks individuaalsetele tiitlitele pälvis Sõmerpalu motoklubi esikoha ka meeskondlikus arvestuses.