Eesti Olümpiakomitee kuulutab välja teadusprojektide konkursi

Eesti Olümpiakomitee (EOK) kuulutab välja teadusprojektide konkursi, millega toetatakse rakenduslike spordiuuringute läbiviimist. Rahastamisel eelistatakse projekte, mis on suunatud olümpiaettevalmistussüsteemi kaasatud sportlaste tulemuste parandamisele või laste ja noorte liikumisharjumuste suurendamisele.

Toetus eraldatakse kuni kaks aastat kestvatele projektidele. Teadusprojektide konkursi rahaline maht on 2016. aastal 25 000 eurot, toetusmäära suurus ühe projekti kohta kuni 5000 eurot. Taotluste saajad määrab EOK moodustatud komisjon.

Taotlused tuleb allkirjastatult esitada hiljemalt 1. detsembril kell 16.00 EOK meiliaadressile peeter@eok.ee või postiaadressile: Eesti Olümpiakomitee, Pärnu mnt 102c, 11312, Tallinn.

Lisainfo:
Peeter Lusmägi
EOK liikumisharrastuse juht
Mob: 511 9152
E-post: peeter@eok.ee