Eesti koondis saavutas Rahvuste SuperMotol 9. koha

Täna peeti Hispaanias Alcarrase ringrajal tänavuse Rahvuste SuperMoto finaalsõidud, kuhu Eesti meeskond startis koosseisus vennad Patrick ja Prants Pals ning Don Eric Laane, kes eilses kvalifikatsioonis said 10. koha.

Esimeses sõidus läksid meie sõitjastest stardijoonele vennad Palsid. Patrick Pals tegi väga hea sõidu lõpetades võidukihutamise 10. kohal, tema vend Prants sõitis ka stabiilselt ning ületas lõpujoone 17. kohal. Sõidu võitis kindlalt 5-kordne maailmameister prantslane Thomas Chareyre kaasmaalase Laurent Fath’i ja tšehh Milan Sitniansky ees.

Järgmises võidukihutamises oli Patrick Pals 14. ning Laane sai kirja 16. koha. Sõidu kiireimaks osutus šveitslane Randy Gotzl, kellele järgnesid sakslane Marc Reiner Schmidt ja Fath.

Suurvõistluse viimases sõidus oli tehnikaga veidi kimpus olnud Prants Pals 20. ning Laane tema selja taga 21. kohal. Võidukihutamise parim oli oma teise võidu võtnud Chareyre sakslase Schmidt’i ja tšehh Pavel Kejmari ees.

Tänavuse Rahvuste SuperMoto võitis oodatult Prantsusmaa, kellele järgnesid Tšehhi ja Saksamaa, Eestile kuulus seekord 9. koht.

Võistluste tulemused on leitavad veebilehel www.supermotos1.com.