Läti motokrossihooaja auhinnagala lastele

Sel aastal toimuvad Läti motokrossi auhindade jagamise tseremooniad erialdi lastele ja täiskasvanutele. Motokrossi auhinnagala lastele toimub 5. novembril Riias laste- ja noorte keskuses „IK Auseklis“.

Karikad antakse jätte Mini motokrossi, Läti noorte meistrivõistluste, Läti karika- ja meistrivõistluste klassides lastele.

Uksed avatakse 12.00 ja ürituse algusajaks on 14.00. Lastele on sissepääas tasuta, täiskavanutele pilet 5 eurot. Ürituse ajal on avatud tasuta buffet.

Ürituse esimeses osas jagatakse kätte karikad Läti meistrivõistluste Rookie ja Mārupes Cup “Mini motocross” klassides. Teises osas autasustatakse Läti karikavõistluste klasside (MX50, MX65, MX85), Läti noorte meistrivõitsluste klasside (MX50 Rookie, MX50, MX65, Q50 Rookie, Q 50, Q 70, Q 100, laste külgvankrid) ja Läti meistrivõistluse klassi (MX85) esikohti. Kolmandas osas premeeritakse “IK Auseklis” Team Cup ja Läti noorte meeskondlike meistrivõistluste võitjaid.