Fotol olev Elary Talu parandas täna tublisti tulemust klubisõitjate arvestuses.

Eesti jätkab ISDE-l kaheksandal kohal

Täna, 12. oktoobril sõideti Hispaanias Navarras Rahvusvahelise enduro kuuepäevasõidu (ISDE) teine võistluspäev, kus Eesti meeskond jätkab kaheksandal kohal.

Taas oli eestlastest kiireim Martin Leok (E2, KTM), kes sõitis välja aja 41:28.40 ning oli peale kahte päeva rahvusmeeskondade sõitjate ja juunioride arvestuses 37. (eile 44.) Arvestuse kiireimale, Josep Garcia Montaña’le (Hispaania) kaotas ta 2:07.96 minutit.

Ka tänane võistluspäev kestis üle kaheksa tunni ning sõita tuli kaks 157-kilomeetrist ringi. Endiselt kimbutas sõitjaid tihe tolm, millele päeva lõpus lisandus vihm. Sooned radadel on ligi 500 sõitja koormusest kaks korda päevas väga sügavaks muutunud nagu ka tekkinud augud. Päeva lõpus hakkas ka tihedalt sadama, mis muutis savipinnase libedaks ja kittis tolmu tugevalt prilliklaasidele.

Siiski kulges ka teine võistluspäe eestlastel suuremate viperusteta.

Teiste rahvusmeeskonna sõitjate tulemused: Rannar Uusna (E3, KTM) oli pärast tänast võistluspäeva 44. (aeg 41:48.46), Veiko Rääts (E1, KTM) 72. (43:31.18) ja Priit Biene (E1, Husqvarna) 91. (44:48.70).

Eesti rahvusmeeskond on teise võistluspäeva järel kaheksas, juhib USA Itaalia ja Inglismaa ees. Seitsmendale kohale, Rootsile, kaotame ligi 5 minutiga.

Elary Talu (C3, KTM) tõusis klubisõitjate arvestuses tugevalt, 23ndale kohale (43:48.09).

Homsel kolmandal võistluspäeval sõidetakse kaks ringi, kumbki 126 kilomeetrit. Katsete ja ülesõitudega on sõiduaega kokku 7:07 tundi. Kolmas võistluspäev algab pisut hiljem, kell 8:30, kui päike juba paistab. Rajameistri sõnul on seekord märksõnadeks tehnilisemad ja kivisemad ülesõidud, vähem asfalti ja rohkem „kitseradasid“.

Võistluse täpsem info on ürituse kodulehel: http://www.fim-isde2016.es/en/

, ,