Krestinov Tamperes teine, Teele Raja võitis naiste arvestuses

Reedel ja laupäeval toimus Soomes Tampere superkross. Gert Krestinov oli laupäeval teine, Teele Raja aga võitis naiste arvestuses.

Meie meestest olid Tamperes võistlemas Priit Rätsep, Gert Krestinov ja Andero Lusbo. Kõige paremini läks Krestinovil, kes reede õhtul oli seitsmes ja laupäeval teine.

Reede õhtul pääsesid läbi eelsõitude finaali Rätsep ja Krestinov. Esimeses finaalsõidus oli Rätsep kaheksas ja Krestinov üheksas. Teises finaalsõidus õnnestus Krestinovi sõit juba palju paremini ja ta sai neljanda koha. Rätsep oli teises sõidus kümnes. Õhtu kokkuvõttes andsid need tulemused Krestinovile seitsmenda ja Rätsepale kümnenda koha.

Laupäeval õnnestus finaali pääseda ainult Krestinovil. Ta oli kogu õhtu jooksul väga kiire ja seda kiirust jagus ka finaalidesse. Esimeses finaalsõidus sai ta Miro Sihvoneni järel teise koha, kolmandana lõpetas finaali Alex Ray. Teises finaalis oli parim Hugo Basaula, teise koha sai Alex Ray ja kolmanda Gert Krestinov. Õhtu kokkuvõttes oli ta selle tulemusega Ray järel teine, kolmas oli Basaula.

„Nädalavahetuse alguses ei tundnud ma end mugavalt,“ ütles Krestinov, „kuid parandasin iga sõiduga järjepidevalt kiirust ja tsikli seadistust. Olen lõpptulemuse üle rõõmus, kuna mul ei ole superkrossis väga palju kogemust.“

Laupäevase naiste MXD sõidus võtsid eestlannad Teele Raja ja Kadri Ehamäe kaksikvõidu, kolmas oli soomlanna Marita Nyqvist. Reedeses finaalis oli Raja Nyqvisti järel teine, Ehamäe sai selles sõidus 9. koha.