Üleskutse: Esita oma lemmikmotosportlane „Aasta sportlase“ hääletusele!

Täna algas Eesti Olümpiakomitee korraldatav “Aasta sportlane 2016” rahvahääletus, kus saab oma hääle anda ka lemmiku motosportlase kasuks.

Kahjuks ei mahtunud avalikkusele välja toodud parimate valikusse Euroopa meistrivõistlustel hõbemedali võitnud endurosõitja Rannar Uusna, Quadide Rahvuste krossil kolmanda koha saavutanud Eesti meeskond ega ükski teine motosportlane.

Kõigis kategooriates saab aga lisada omale sobiva kandidaadi nime ja kutsumegi motokogukonda üles oma lemmikuid seal välja tooma. Eelmisel aastal sai Kelly Sildarust sel moel parim naissportlane Eestis, motospordi kogukonna jõud võiks olla vähemalt sama võimas!

Oma hääled saab anda interneti teel aadressil www.postimees.ee/spordigala. Spordiaasta parimad tehakse teatavaks 27. detsembril toimuval “Spordiaasta Tähed 2016” auhinnagalal.