Tallinn Motor Show toimub veebruari lõpus

Teist aastat Saku Suurhallis peetav mootorrattamess Tallinn Motor Show toimub järgmisel aastal 25.-26. veebruaril. Tänavu esmakordselt peetud mess, mida külastas kahel päeval kokku pea 7500 inimest, sai nii külastajatelt kui ka osalejatelt palju kiidusõnu, tänu millele toovad ka algaval aastal kõik suuremad mootorrataste, mopeedide ja ATV-de tootjad ning lisavarustuse müüjad Suurhalli katuse all välja oma uusima mudelivaliku.

Ajendatud esimese aasta edust ja kasvanud eksponentide huvist, laiub 2017 aasta mess ürituse projektijuhi Mario Ostniku sõnul tänavuse kahe korruse asemel juba kolmel ning uudisena plaanitakse ka Suurhalli välialad messipinna jaoks kasutusele võtta.

Sarnaselt selle aasta üritusele on tulevasel üritusel suurt rõhku lisaks uue tehnika eksponeerimisele pandud ka motoelu teistele teemadele. Nii on taas oma ala väga põnevatel Eestis ehitatud projektitsiklitel, proovisõitudel ja ka motospordil, kus Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni stendis saab tutvuda kõikide Eestis harrastatavate motospordialadega. Nii suurtele kui väikestele motohuvilistele toimuvad erinevad töötoad, kus tutvustakse nii tehnilist poolt kui ka muid teemasid. Spordi poolelt esitletakse kindlasti ka uue aasta kõikide distsipliinide võistluskalendreid, sarju, meeskondi ning oma tulevase hooaja plaanidest räägivad Eesti motosportlased, kes uuel aastal nii kodu- kui välismaal võistlevad. Etteruttavalt võib öelda, et lisandumas on uusi ja huvitavaid meeskondi ning ka Eestis peetakse maailma tipptasemel võistluseid ning nendest saab juba rohkem teada esimest korda Tallinn Motor Show’l.

Ostniku sõnul jätkatakse kindlasti kogupere ürituse jälgedes ning messil leiavad tegevust kõik pereliikmed. Hetkel käivad juba tõsised ettevalmistused ning ürituse värske infoga saab end kursis hoida kodulehe www.motorshow.ee kaudu.

Tallinn Motor Show korraldab Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon ja tulevikku suunatud ürituse eesmärgiks on mootorrattaharrastuse, sealhulgas motospordi propageerimine.