Lange motokeskuses toimub 2017. aastal juunioride motokrossi MM

Juunioride motokrossi MM 2017 Langel

Möödunud nädalavahetusel kinnitati Rahvusvahelise mootorrattaföderatsiooni (FIM) kongressil toimunud koosolekul, et Lange motokeskuses toimuvad 30. juulil 2017 FIM Monster Energy juunioride motokrossi maailmameistrivõistlused.

Tegemist on seni kõrgetasemelisima mootorrattaspordi võistlusega Eestis. Juunioride maailmameistrivõistlustel osalevad kolm masinaklassi, 65cc, 85cc ja 125cc ning võistlejaid on kuni 200 ligi 30 riigist.

Käesoleval aastal võitis Meico Vettik Venemaal toimunud juunioride maailmameistrivõistlustel klassis 85cc teise koha.

Vahetult enne juunioride MM-i valmib Langel ka Lõuna-Eesti suurim kardirada, kus saab lisaks kardivõistlustele korraldada ka näiteks supermotovõistlusi.