Jaanus-Hugo Ermits jätkab Betaga

Lõppenud hooajal pikalt vigastusega kimpus olnud 2015 aasta mäkketõusu krossiklassi Euroopa meistrivõistluste kolmas mees Jaanus-Hugo Ermits jätkab eeloleval hooajal uue Betaga.

2015 aastal Beta sadulasse istunud Jaanus-Hugo Ermits pidi 2016 enamuse hooajast vigastuse tõttu vahele jätma ning 18 aastane noormees võistles aasta teises pooles ainult paaril võistlusel ning parim tulemus tuli Kohtla-Nõmme Eesti enduro meistrivõistluste etapilt, kus ta oli juuniorite arvestuses teine.

2017 aastal võistleb Ermits 2 taktilise Beta 300RR Racing tsikliga enduro meistrivõistluste etappidel tuttavas juuniorite klassis, kuid endurosprintitel sõidab ilmselt juba täiskasvanute E3 klassis.

Beta valikut pole Ermits algusest peale kahtetsenud ning noormehe sõnul tunneb ta end tsiklil väga mugavalt ning Beta on olnud väga töökindel, kuna tal pole võistlustel siiani mitte ühtegi tehnilist probleemi olnud.