Keity Meier pani uue võistluspartneri tantsima

Mehis Meibaum ja Keity Meier

Baltikumi üks parimaid trialisõitjaid, Tapalt pärit Keity Meier veetis nädalavahetuse põhjanaabrite juures treeninglaagris. Hiljuti uue tsikli saanud Meier harjutas suures sisehallis ning rõõmustas, et osad elemendid tulid pareminigi välja, kui suvel.

“See oli esimene tõsisem trenn uue rattaga. Sai sisse pühitsetud. Lahe oli. Näppisime ratast, sättisime amorte. Tööd oli,” tõdes neiu. “ Ratas hakkas all elama – lõi tantsu. Uus ratas on värske ja konkreetne. Suu on naerul,” tunnistas Meier reipalt.

Treener Kari Pajaneniga on Meier tuttav olnud mitu aastat. Möödunud suvel käis Tapa trialipiiga juba korduvalt Soomes Pajaneni käe all harjutamas. “Meil on vägev klapp. Me ei solvu üksteise peale. Tal on väga hea tehniline taip ja ta kriitika on konstruktiivne. Ta on hästi vahva” lausus Meier rahulolevalt.

Novembri lõpul GasGas Eesti abil saadud uus trialitsikkel on pärast väikest treeninglaagrit Meieri järgi isikupärastatud ning tema käe järgi sätitud. Mõistagi seadistatakse raudratsut ka treeningute ja võistluste vahepeal. Nii areneb ratas koos sõitjaga.

Keity sõidutasid Soome SilberAuto ja Asematic OÜ