Rannar Uusna esimesel superenduro MM-etapil kümnes

Rannar Uusna sai sel nädalavahetusel Poolas Krakovis toimunud esimesel superenduro maailmameistrivõistluste etapil kõige kõrgemas, Prestige klassis kümnenda koha.

Kõige paremini läks teine finaalsõit, kus Uusna (KTM Racing Estonia, KTM) võitis stardi, kuid põrkas enne esimese ringi lõppu palkidest üle sõites kokku kohaliku ebajumala ja võistluse liidri Taddy Blazusiakiga (KTM).

Blazusiakil (58 punkti) õnnestus puupüsti täis saali kodupubliku ees võita kaks sõitu kolmest ning oma karjäärile suurepärane punkt panna. Teise koha sai ameeriklane Colton Haaker (54 p, Husqvarna), kes võttis viimase, kolmanda sõidu, ja kolmanda hispaanlane Alfredo Gomez (45 p, KTM). Uusna oli 13 punktiga kümnes.

Euroopa meistrivõistluste arvestuses sai Ragnar Valdstein (KTM) kvalifikatsioonist väljajäänute võidusõidus teise ja Rene Jerbach (Husqvarna) kolmanda koha.

Superenduro MM-sari jätkub 7. jaanuaril 2017 Saksamaal Riesas.

,