2017 Honda CRF450R motokrossi mudeli esitlus

2017 Honda CRF450R uue motokrossi mudeli esitlus toimub esmaspäeval, 23.jaanuaril kell 18.30 kinos Kosmos IMAX Pärnu mnt 45 Tallinnas.

Uksed on avatud kella 18-st. Peale esitlust on võimalus eelregistreerinud Honda külalisena nautida põnevusfilmi xXx: Käima tõmmatud (xXx: The Return of Xander Cage), kus peaosas Vin Diesel. Bad-ass hoiakuga ja surmapõlgavatest trikkidest tulvil ülitempokas märul pakub ekstreemsportlikke üllatusi actioni austajatele ja ohtralt cool’i poosetamist huumorisõpradele.

Esitlusele ja hilisemale kinoseansile on vajalik eelregistreerimine HRC Eesti Honda keskuse telefonil 56 977 978 veel enne nädalavahetust.

2017 uus Honda CRF450R on esimene rekonstruktsioon nullist pärast kaheksat aastat hõlmates HRC-lt inspiratsiooni saanud 11% võimsamat mootorit ja suuremat väändemomenti kogu pöördevahemikus. Mudelil on uus seitsmenda põlvkonna uue geomeetriaga alumiiniumraam, madalam raskuskese ning tehase tiimi spetsifikatsiooniga 49 mm Showa terasvedrustusega esiamort.

Uus konstruktsioon hõlmab veel titaanist kütusepaaki, sujuvaid ja aerodünaamiliselt tõhusaid plastikuid ning elektristarterit! Uus CRF450R on täielikult ümber tehtud, pakkudes klientidele masinat, mis on teistest ees. Ja seda juba alates stardist, sest uus mudel on kiirem, palju kiirem.

Erakordselt võimas mootor, suurepärane tagaratta haarduvus ja madal raskuskese, parandavad kiirendamist 5% võrreldes eelmise mudeliga – „Absolute Holeshot”.

Eelmise hooaja viimastel võistlustel näitasid MX1 masinaklassi valitsev maailmameister Tim Gajser ning tema meeskonnakaaslane Evgeny Bobryshev, et tehtud uuendused toovad edu ja seda edu naudib ka 2017 AMA Supercrossi kahe esimese etapi võitja Ken Roczen.