Honda krossitsiklite testipäevad 10. ja 11. veebruaril Adrenalin Arenal

2017. aasta Honda motokrossi mudelite testipäev toimub Adrenalin Arenal Sõmerpalus reedel, 10. veebruaril kell 14-18 ja laupäeval, 11. veebruaril kell 10-14.

Proovisõiduks on 2017. aasta mudelid CRF450R ja CRF250R ning Honda 150 Euroopa Meistrivõistlustel kasutusel olev CRF150RB.

Proovisõidule on vajalik eelregistreerimine HRC Eesti Honda keskuse telefonil 56 977 978 või emailil info@hrc.ee.

2017 uus Honda CRF450R on esimene rekonstruktsioon nullist pärast kaheksat aastat hõlmates HRC-lt inspiratsiooni saanud 11% võimsamat mootorit ja suuremat väändemomenti kogu pöördevahemikus. Mudelil on uus seitsmenda põlvkonna uue geomeetriaga alumiiniumraam, madalam raskuskese ning tehase tiimi spetsifikatsiooniga 49 mm Showa terasvedrustusega esiamort.

Uus konstruktsioon hõlmab veel titaanist kütusepaaki, sujuvaid ja aerodünaamiliselt tõhusaid plastikuid ning elektristarterit!

Uus CRF450R on täielikult ümber tehtud, pakkudes masinat, mis on teistest ees. Ja seda juba alates stardist, sest uus mudel on kiirem, palju kiirem. Erakordselt võimas mootor, suurepärane tagaratta haarduvus ja madal raskuskese, parandavad kiirendamist 5% võrreldes eelmise mudeliga – „Absolute Holeshot”.