Rannar Uusna tegi Prantsusmaal tugeva treeningvõistluse

Rannar Uusna

Rannar Uusna osales möödunud nädalavahetusel Prantsusmaal Fireball motoshow raames korraldatud superendurol ja tegi tugeva treeningvõistluse: esimesel päeval neljas, teisel päeval katkestas finaali viiendalt kohalt kukkumise tõttu.

„Rada oli äge, midagi väga keerulist ei olnud,“ rääkis Uusna. „Esimesel õhtul olin eelsõitudes teine ja esimene. Kuna ajakava venis, siis jäi poolfinaal ära ja mind pandi millegipärast teise ritta startima. Finaalis olid viie klassi top 4 sõitjad eelsõitudest, seega oli seal väga erineva kiirusega sõitjaid. Sain hea stardi ning kolmandas kurvis olin juba teine ja teisel ringil tõusin esimeseks. Kahjuks suretasin kaks korda sõidu jooksul mootori välja ja lõpetasin sõidu neljandal kohal.“

„Teisel päeval olin eelsõitudes kahel korral teine, kahel esimene ja poolfinaalis ka esimene. Millegipärast pandi ka teisel õhtul finaalis mind teise ritta startima. Pärast starti kividel oli kukkumine, kuhu suutsin takerduda. Siis kahel esimesel ringil oli palju kukkumisi, mille tõttu ka mulle sisse sõideti ning pidin kaks korda rajalt väljas käima. Kolmandaks ringiks olin algajate grupist suutnud läbi sõita ja viiendaks tõusta. Hakkasin hooga liidreid püüdma, aga viiendal ringil läks kividel esiots alt ära ja kukkusin. Sain jalale haiget ning olin sunnitud katkestama. Otsustasin jalga treeninglaagriks hoida ja kolmandal päeval ei võistelnud. Kokkuvõttes olid hea trenni päevad ja sain juurde palju kogemusi.“

Vaata videot ühest Fireball superenduro ringist: https://www.facebook.com/rannaruusna/

Nüüd on Uusna juba Hispaanias, kus ta paar päeva taastub jala „puukast“ ning hakkab treenima märtsi algul olevaks superenduro MM-etapiks.