Täna selgub esmakordselt Motomiss

Mootorrattanäituse Tallinn Motor Show 2017 raames valitakse esimest korda ka Motomissi. Oma lemmiku valib nii žürii, kui ka publik ning nende kahe kogumi põhjal selgubki täna õhtul klubis Teater, kes nendest kümnest kaunitarist on Eesti esimene Motomiss.

Eelvalik tehti veebruari alguses ning täna on messil kohal 10 finalisti, kellel tuleb läbida mõned voorud, nende hulgas ka elektritrialitsiklil sõitmine. Eile 24. veebruaril tegid neiud tsiklitega tutvust ja täna saab juba näha, kui hästi nendel sõit välja tuleb. Kõigi 10 finalistiga saab tutvuda veebilehel www.motorshow.ee/motomiss-2017 ja otseloomulikult messil kohapeal.

Publik saab oma lemmikule hääle anda ainult internetis ja seda www.motorshow.ee pealehel. Hääletada saab täna kella 18:00ni ja võitja tehakse teatavaks õhtul klubis Teater. Motomiss saab auhinnaks 500 ning esimene ja teine printsess 250 eurot. Lisaks tiitlile ja rahalistele preemiatele ootab võitjaid mitmeid auhindu messi koostööpartnerite poolt. Sarnaselt teistele missivõistlustele kaunistab ka motomiss oma kohalolekuga suuremaid Eesti mootorrattaspordi üritusi.

Projektitsiklite hääletus toimub samuti netis

Sarnaselt eelmisele aastale toimub ka tänavu projektitsiklite konkurss ning seal saab samuti oma lemmikule hääle anda ainult kodulehel, aga seda kuni pühapäeva kella 17:00ni. Selle konkursi auhind on samuti rahaline, kus võitja läheb koju 1000 euroga. Hääletamine toimub lehel www.motorshow.ee/projektirattad/publiku-lemmiku-haaletus/.

Tallinn Motor Show on avatud 25.-26. veebruaril kella 10:00st kuni 18:00ni.

Mootorrattamessi programm on mõlemal päeval kavandatud selliselt, et huvitavat vaatamist jagub nii täiskasvanutele, noortele kui ka lastele.

Tallinn Motor Show korraldajaks on MTÜ Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.