Tanel Leok Itaalia meistrivõistlustel teine

Tanel Leok, foto Chiara Agostinetti

Nädalavahetusel peeti Cingoli krossirajal Itaalia motokrossi meistrivõistlused MX1 ja MX2 klassidele. Tanel Leoki jaoks oli nädalavahetus edukas, sest poodiumile tõusis ta nii MX1 klassis kui ka hiljem peetud superfinaalis.

MX1 klassi avasõidus sai Leok viienda koha. Esikolmiku moodustasid Riccardo Righi, Jose Butron ja Rui Goncalves. Teine sõit läks Tanelil juba palju paremini ja sealt tuli Lupino järel teine koht. Kolmandana lõpetas sõidu Goncalves.

Etapi kokkuvõttes võttis esikoha Lupino, teine oli Goncalves ja kolmas Leok.

Superfinaalis sai Leok hea stardi ja avaringilt tulles oli ta neljas. Paari ringiga möödus ta kahest konkurendist ning tõusis teiseks. Sellel positsioonil sõitis ta võistluse lõpuni. Sõidu võitis Lupino, kolmas oli Butron.