Addinol motokrossi EMV avalöök antakse 29.-30. aprillil Langel

Addinol motokrossi EMV I etapp Langel 29.-30. aprillil 2017

Addinol motokrossi Eesti meistrivõistluste sarja avalöök antakse 29.-30. aprillil Lange Motokeskuses, kus kahe päeva jooksul stardis on pea kõik võistlusklassid ning on oodata põnevaid heitlusi nii Eesti kui lähiriikide kiireimate sõitjate vahel.

Motokrossi Eesti meistrivõistluste sarjas on 2017. aastal neli põhietappi, üks etapp Lätis kõige tugevamatele masinaklassidele ning üks etapp, kus osalevad ainult Quadid ja külgvankrid. Esimene etapp toimub 29.-30. aprillil Langel, järgmised toimuvad 3.-4. juunil Pärnus, 15.-16. juulil Kiviõlis, 5. augustil Linnamäel (Quad ja K/V), 26.-27. augustil Tihemetsas ja Läti etapp on 24. septembril Cesises.

Eesti meistritiitel selgub 11 eri klassis ja kogu sarja auhinnafond on 16 800 eurot. NB! Autasustamine toimub kohe peale teist sõitu jooksvalt.

Eelregistreerimine esimesele etapile on avatud EMF-i kodulehel: www.msport.ee/events/addinol-motokrossi-emv-etapp-2017/ ja kestab kuni 26. aprillil kella 16:00-ni.

Kohapeal registreerimine ja transponderite väljastamine avatud reedel kell 18-21, samuti laupäeval kella 21ni. Soovitame tungivalt saabuda võistluspaika päev varem, et vältida hommikust järjekorda ja ajapuudust. Ka toitlustus on avatud reedel samal ajal kui registreerimine ning järgmisel päeval pakutakse hommikusööki.

NB! Võistlejatele käepaelte (iga võistleja kohta kolm käepaela) väljastamine toimub Welcome Centeris, Google mapsi koordinaadid 58.297424, 26.764575:

reede õhtul 18-21
laupäeval alates 07:30-21:00
pühapäeval alates 07:30

Territooriumile sissepääs ainult vastava käepaela või piletiga!

Kolmandat aastat jätkab motokrossi Eesti meistrivõistluste sarja nimisponsorina ADDINOL Lube Oil OÜ. Ametlik koostööleping Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooniga sõlmiti Tallinn Motor Show’l möödunud nädalavahetusel, kus sõitjatest olid kohal Gert Krestinov, Priit Rätsep ja Lauri Lehtla.

Pealtvaatajatele igal etapil erinevad tegevused nii väikestele kui suurtele ja atraktiivsed auhinnad – loosi läheb Brentex kaanega treiler, tasuta kruiisid Stockholmi, Addinol mootoriõlid jm!

Vaata sarja infot lähemalt: www.msport.ee/motokross/addinol-eesti-meistrivoistlused-motokrossis