ADAC_04-2017

Karu ADAC etapil kümnes, Vettik 32

Möödunud nädalavahetusel peeti Fürstlich Drehnas Saksamaa ADAC motokrossi meistrivõistluste avaetapp, kus eestlastest osalesid Meico Vettik MX Youngster Cup (MX2 ja MX125 klassi ühine arvestus) ja Romeo Karu MX Junior Cup (85cc klass) sõitudes.

Vettik sai ligi 100 osavõtja seast MX Youngster Cup finaali peale läbi lohutussõidu, mille ta „võrride“ arvestuses võitis. Finaali 40 parima hulka pääses 125seid üldse kokku vaid seitse.

Kumbki võistlussõit Vettikul väga hästi ei läinud, ta oli mõlemas sõidus 15nda koha piirimail, kui konkurendiga kokku põrkas ja tehniliste probleemide tõttu katkestas. Esimeses sõidus Vettikule 38. koht, teises sõidus 28. koht ja kokkuvõttes oli ta 32. Etapi võitis maksimumpunktidega soomlane Miro Sihvonen.

MX Junior Cup sõitudes oli Romeo Karu 10. ja 12. ning etapi kokkuvõttes 41 finaalijõudnu seas samuti 10. Võistluse võitis rootslane Max Palsson.