EMX250 klassis oli eestlastest parim Indrek Mägi

Indrek Mägi

Kegumsis toimunud EMX250 klassi etapil oli eestlastest parim 23. koha saanud Indrek Mägi.

Esimeses sõidus suutis ainsa eestlasena punktikohale sõita Indrek Mägi, kes sai 17. koha.

Kohe avakurvis toimus suur kukkumine ning kukkujate seas oli ka Hans Priidel, sõidu lõpuks tõusis Priidel 29. kohale. Väga hästi õnnestust start aga Johannes Nermanil ja Mägil kes olid vastavalt 17-s ja 20-s. Mägi tegi esimeste ringidega väga hea tõusu ja neljanda ringi lõpuks oli ta juba viieteistkümnes. Ülejäänud sõiduga sai kaks konkurenti temast mööda ja sõidu lõpus oli Mägi seitsmeteistkümnes. Pikka aega punktikoha eest võidelnud Nerman jäi lõpuks napilt punktikohalt välja, saades 22. koha. Punktikohast jäi lahutama vaid viis sekundit. Neljas eestlane Jan Jakobson kukkus sõidu algul ja temal jäi sõit vigase tsikli tõttu pooleli. Tervet sõitu juhtis algusest lõpuni Josiah Natzke. Sõidu jooksul mitu korda kukkunud Jago Geerts pidi leppima viienda kohaga.

EMX250 klassi teine sõit eestlastel ebaõnnestus. Avaringi järel toimus suur kukkumine, kuhu sattus ka Mägi. Ta küll üritas jätkata, kuid valusa randme tõttu tuli sõit pooleli jätta. Sõit jäi pooleli ka Nermanil ja Priidelil. Avasõidus viga saanud Jakobson ei saanud üldse starti tulla. Esikoha võttis teises sõidus Sahkar KTM meeskonna sõitja Jago Geerts, teise koha sai Josiah Natzke ja kolmanda koha Morgan Lesiardo.

Etapi kokkuvõttes oli meie parim Mägi, kes sai 23. koha. Esikoha teenis Natzke, teine oli Lesiardo ja kolmas Geerts. Sarja liider on 112 punktiga Lesiardo. Mägi on viie punktiga 42. kohal.