Hannes Soomeri MM-hooaeg jätkub Inglismaal, Doningtoni ringrajal

Sellel nädalavahetusel sõidetakse Inglismaal, Doningtoni ringrajal, mootorrataste ringrajasõidu Supersport klassi hooaja kuues MM-etapp. Inglismaal on stardis ka eestlane Hannes Soomer, kes sarja üldarvestuses hoiab 10 punktiga 20. kohta.

European Supersport arvestuses hoiab kolmel Euroopas toimunud etapil osalenud eestlane liidrikohta.
Wil Sport Racedays meeskonna ridades sõitev Soomer on varasemalt Doningtonis võistelnud noorteklassi European Junior Cup arvestuses.

„Vahepeal olid Eesti meistrivõistlused, mis ei läinud päris plaanitult. Suur kukkumine trennis enne võistlusi tähendas, et tsikkel sõiduks päris 100% valmis ei olnud ja sellest ka mitte nii hea tulemus. Trennikilomeetrid olid need aga head ja Doningtoni lähen väga hea tundega. Rada meeldib mulle väga ja kiirus on siin ka iga aasta olemas olnud. Superspordiga on loomulikult iga rada täiesti erinev ja seadistuse koha pealt on tööd kindlasti kõvasti, aga Imolas tegime suure sammu edasi ja kogu meeskond läheb esimesse trenni enesekindlalt. Eks homme on näha, kuidas komplekt töötab aga tunne on hea,“ sõnas Hannes Soomer enne eesootavat Doningtoni GP-d.

Reedel sõidetud kahes vabatrennis näitas Soomer 14.ja 17. aega