Hannes Soomer saavutas MM-etapil Inglismaal 13. koha

Hannes Soomer Donington Park 2017

Täna peetud motoringraja MM etapil Donington Park’is Inglismaal saavutas Hannes Soomer 13. koha World Supersport arvestuses, saades sama klassi siseselt peetaval Euroopa Karikasarjas esikoha.

Võistlusele startis Hannes 15. positsioonilt, kuid kaasvõistleja mootorist tekkinud õlilekke tõttu peatati võistlus. Kordusstardist sai Hannes edukalt minema ning võttis sõiduga kaks kohta lõpetades võistluse 13. kohal ning teenides 3 MM punkti. Peale tänast võistluspäev on meie noor motorsportlane üldarvestuses 21. kohal ning Euroopa Karikasarjas jätkab ta klassi liidrina.

„Sõit oli väga hea. Eilsest tegime jälle üsna suure ja ekstreemse muudatuse sõitu, mis oli parem, aga võttis aega, et harjuda. Kokku võttes oli väga hea ja tugev nädalavahetus. Tegime jälle mõned suured sammud edasi ja õppisime palju juurde. Sellised nädalavahetused on kõik õppimise protsessi osa ja iga trenni ja võidusõiduga saame rohkem aru, kuidas mind ja mootorratast paremini koos tööle panna. Suured tänud meeskonnale ja Ten Katele ja kõikidele, kellel oma osa sellest on. Ma usun, et enam ei lähe kaua kuni saame pidevalt top 10 olla.“

Järgmine MM etapp toimub 18. juunil Itaalias Misano ringrajal.

Võistluste raportiga saab tutvuda siin: http://resources.worldsbk.com/files/results/2017/GBR/SSP/101/ALL/AllPdfs.pdf?version=229fff76063372b4eee46959b0f396a9