Andres Krestinovi dokfilm linastub ETV-s 21. juunil

Kolmapäeval, 21. juunil 2017 kell 20.00 linastub ETV-s Andres Krestinovist rääkiv dokumentaalfilm “Raudmees”.

Krestinov on üks meie eelmise sajandi motolegendidest, kelle saavutuste hulka kuuluvad esimesed eestlase poolt võidetud motokrossi maailmameistrivõistluste punktid, Nõukogude Liidu meistri tiitlid ja kümned medalid Eesti meistrivõistlustelt. Andres on motokrossis aktiivselt tegev ka tänapäeval, treenides klubis Motoextreme mitmeid noori ja aidates kaasa poja Gert Krestinovi arengule.

Andres Krestinovile omaselt väikesi vimkasid täis filmi tegijateks on Andres Arro ja Raido Nikonorov. „Oleme selle ala fännid, Andres Krestinovi legendaarne nimi on mulle raja äärest tuttav lapsepõlvest peale ja see on põhjus, miks me filmi tegemise ette võtsime,“ rääkis Arro teose sünniloost. Film tehti fännide suuresti entusiasmist ja väga nappide vahenditega.

“Raudmees” on dokumentaalfilm legendaarsest krossisõitjast Andres Krestinovist. Atraktiivsete arhiivikaadritega ja Andrese meenutustega vürtsitatud lood Nõukogude ajast tänaseni. 3-kordne NL ja 21-kordne Eesti meister on stardijoonel veel ka täna, 53-aastasena! Tootja: ETV.

Dokumentaalfilm linastub ETV-s kolmapäeval kell 20.00 ja jääb sinna ka järelvaadatavaks.