Pärm-Meius võitsid motoringraja Soome MV etapi

Pärm-Meius Kemora 2017, foto Timo Nässi

Motoringraja korvimehed Eero Pärm / Mairon Meius osalesid nädalavahetusel Soome meistrivõistluste
teisel etapil Kemoras, kus nad võitsid kaks võistlussõitu.

Nagu ikka, sõideti laupäeval kvalifikatsioon ja 12ringiline goldrace. Kvalifikatsioonis said Pärm / Meius kirja teise aja ja sellelt kohalt startisid ka võidusõidule. Tingimused olid ideaalsed, ilm päikeseline. “Saime parima lähte, aga sirgel ja järgmises kurvis jäime kolmandaks soomlaste Artiola / Aronen ja Rootsi-Soome ekipaaži Dombernowski / Rekola järel,” rääkis Eero Pärm. #Konkurentide omavaheline jõuproov tegi meile võimalikuks kuuendal ringil liidrikohale tõusta, kus ka lõpetasime.” Teised olid Artiola/ Aronen, kolmandad Dombernowski/ Rekola. Vahe teise kohaga lõpujoonel 16 sekundit.

Pühapäevases sprindisõidus kordus sama stsenaarium, eestlastele parim start. “Seekord tegime muudatusi ülekandes ja sirgekiirus muutus oluliselt kiiremaks, mistõttu konkurendid enam mööduda ei saanud. Juhtisime kindlalt, kuni lõpuni,” ütles Pärm. Vahe teise kohaga lõpujoonel 2 sekundit. Lõppjärjestus: Pärm / Meius, Dombernowski / Rekola, Artiola / Aronen.

Pärm / Meius juhivad 90 punktiga ka kindlalt Soome meistrivõistluste üldarvestust. Soome MV hetkeseis:
http://www.moottoriliitto.fi/lajit/road-racing/rr-lajiryhma/pistetilanne/

Foto autor Timo Nässi.