Meico Vettik sai EMX125 klassi neljandal etapil 17. koha

EMX125 klassi Euroopa meistrivõistluste neljas etapp toimus eelmisel nädalavahetusel Itaalias Ottobiano krossirajal. Tugeva teise sõidu teinud Meico Vettik teenis etapi kokkuvõttes 17. koha.

Laupäevases avasõidus sai Vettik korraliku stardi, kuid juba avaringil sõitis ka konkurendiga kokku ja langes kõrgest mängust välja. Ta hakkas uuesti punktikohta püüdma ja oli tõusnud 25-ndale kohale, kuid seitsmendal ringil jäi Vettikul sõit pooleli. Sõidu võitis Haarup, teise koha sai Facchetti ja kolmanda koha Gifting.

Pühapäeva hommikul toimunud teises sõidus sai Vettik taas korraliku stardi ja hoidis avaringidel kohta esikümne lõpus. Terve sõit õnnestus Vettikul ilma suuremate eksimusteta ja tasuks sai ta selle eest lõpuks kõrge kümnenda koha, mis on tema tänavuse hooaja parim. Esikolmik oli täpselt sama nagu esimeses sõidus.

Etapi kokkuvõttes teenis Vettik 11 punkti ja see andis talle 17. koha. Etapi võitis 50 punktiga Haarup, teine oli 44 punktiga Facchetti ja kolmas 40 punktiga Gifting. Henry Vesilind finaalsõitudesse ei pääsenud. Sarja üldarvestuses on Vettik 20 punktiga 27. kohal. Liider on 164 punktiga Strubhart.