Lusbo_MXGP_10_RUS_2017_0

Andero Lusbo sai EMX300 etapil tugeva neljanda koha

Koos motokrossi maailmameistrivõistlusega toimus Venemaal ka teine EMX300 klassi etapp. Suurepärase tulemuse tegi seal Andero Lusbo, kes sai etapi kokkuvõttes kõrge neljanda koha.

Laupäeval toimunud avasõidus hoidis Lusbo pikka aega üheksandat kohta, kuid tugeva sõidu lõpuga ja hoolimata kukkumisest õnnestus Anderol lõpuks seitsmendaks tõusta. Sõidu võitis Brad Anderson, teise koha sai Kenny Vandueren ja kolmanda koha Mike Kras.

Teine EMX 300 klassi sõit toimus pühapäeval väga poristes oludes ja see sobis suurepäraselt Andero Lusbole. Avaringil hoidis ta viiendat kohta ja peagi tõusis Lusbo juba kolmandaks kahe liidri seljataha. Sealt edasi hoidis Andero oma kohta ja tuli finišisse lõpuks kolmandana. Sõidu võitis Mike Kras, teise koha sai Brad Anderson.

Etapi kokkuvõttes teenis Lusbo 34 punktiga neljanda koha. Esikoha sai 47 punktiga Anderson, teine oli 45 punktiga Kras ja kolmas 40 punktiga Vandueren. Üldarvestuses on Lusbo 62 punktiga viiendal kohal. Sarja liider on 97 punktiga Anderson. Järgmine etapp toimub 24.-25. juunil Itaalias.

,