06_DoningtonPark-8440_60x400

Hannes Soomeri MM-hooaeg jätkub Itaalias, Misano ringrajal

Sellel nädalavahetusel sõidetakse Itaalias, Misano „Marco Simoncelli“ ringrajal, mootorrataste ringrajasõidu Supersport klassi hooaja seitsmes MM-etapp. Itaalias on stardis ka eestlane Hannes Soomer, kes sarja üldarvestuses hoiab 13 punktiga 21. kohta. European Supersport arvestuses hoiab teist korda sel hooajal Itaalias sõitev eestlane liidrikohta.

Wil Sport Racedays meeskonna ridades sõitev Soomer on varasemalt Misanos võistelnud noorteklassi European Junior Cup arvestuses.

„Misanosse läheme väga hea tundega. Eelmisest aastast on ette näidata nii kvalifikatsiooni, kui ka sõidu võit ja väga hea kiirus. Mootorratta seadistusega hakkame ka jõudma üsna heasse kohta, ehk kõik tundub hea. Töö jätkub samamoodi nagu eelmistel etappidel ja loodetavasti oleme esiotsale jälle lähemal,“ sõnas Soomer võistlusnädalavahetuse eel.

Reedel sõidetakse Misanos vabatrennid ning laupäeval kvalifikatsioon. Pühapäevane võistlussõit algab Eesti aja järgi 12.30.

,