640tartu_enduro

Reedel toimub ainulaadne kahe linna superenduro

Käesoleval reedel, 9. juunil on kõigil võimalus osa saada unikaalsest superenduro võistlusest, mis toimub kaksiklinnas Valgas- Valkas.

Võistlus saab alguse kell 17.00 Valga-Valka piiripunktis nr 2 (Raja ja Rigas iela ristmik), Rimi kaubanduskeskuse lähistel.

Vaatemänguline superenduro võistlus on üks osa esimest korda korraldataval kolmest etapist koosnevast Eesti karikavõistluste sarjast. MTÜ Carma Motoklubi valmistab ette võistlusraja, mis kulgeb Eesti ja Läti vabariikide territooriumitel. Võistlusrada, mis on ca 380 meetrit pikk, koosneb 11 tehis- ja looduslikust katsest . Raja valmistamisel on kasutatud rehve, maa- ja munakive, palke, sõiduautosid, kaablirulle ja muid elemente. Korraldaja on raja ettevalmistamisel pidanud silmas, et see oleks läbitav ja nauditav kõigile. Kõrgetest ja rasketest kohtadest on võimalik mööduda nn chicken way´de kaudu, konte murdvaid hüppeid rajal ei leidu, seega tasub tulla võistlema kõigil, kellel krossi või enduro mootorratas olemas.

Võisteldakse viies erinevas klassis: Pro, Hobi, Veteranid 40+, Algajad ja Trial. Sõidetakse üks kümneminutiline treening- ja ühtlasi kvalifikatsioonisõit ning iga klass saab sõita kolm kaheksaminutilist ajasõitu. Võitja selgitatakse välja kolmes ajasõidus saadud punktide paremusjärjestiku põhjal. Autasustatakse kõikide klasside kolme parimat karika ning meenetega.

Tulge osalema ja ka pealt vaatama arvatavasti kõige unikaalsemat võistlust – kus veel saad sõita kahes riigis korraga, kui mitte kaksiklinnas Valgas-Valkas.

Vaata kogu kaksiklinna festivali kava www.valga.ee
Ürituse kohta leiad jooksvalt infot www.facebook.com/Valga-Valka Superenduro „1 linn, 2 riiki
Registreerimine ja juhend www.msport.ee Eelregistreerimine toimub kuni 8. juuni kella 16.00.

, ,