800_krestinov-37

Gert Krestinov sai MX Nationali etapil 4. koha

Nädalavahetusel toimus Sherwoodis Briti krossisarja MX Nationals neljas etapp. Meie meestest oli seal võistlustules Gert Krestinov, kes sai MX1 klassi arvestuses neljanda koha.

Kvalifikatsioonis viiendat ringiaega näidanud Krestinov oli avasõidu alguses esikümne piiril. Pikka aega sõitis ta seitsmendal kohal, kuid tugeva sõidu lõpuga õnnestus finishisse tulla neljandana. Sõidu võitis Banks-Brown, teise koha sai Irwin ja kolmanda koha Davidson. Teises sõidus tegi Krestinov juba parema stardi ja ta pääses kohe viiendale kohale. Kohe möödus Gert ka Davidsonist ja tõusis neljandaks. Sellel positsioonil Krestinov sõidu lõpetaski. Võidu võttis taas Banks-Brown, teine oli Barr ja kolmas Irwin.

Etapi kokkuvõttes teenis esikoha 50 punktiga Banks-Brown, teise koha sai 42 punktiga Irwin ja kolmanda koha 37 punktiga Barr. Krestinov teenis 36 punkti ja see andis neljanda koha. Sarja üldarvestuses asub Krestinov 124 punktiga samuti neljandal kohal. Liider on 185 punktiga Irwin.

,