MXGP_laager_2017_grupikas_foto_HelenUrbanik_600x400

Kenomer toetab juunioride motokrossi maailmameistrivõistlusi Lange motokeskuses

Ajal, mil Lange motokeskuses käivad aktiivsed ettevalmistustööd enne 29.-30. juulil seal toimuvaid juunioride motokrossi maailmameistrivõistlusi, on heameel teatada, et Eesti aasta tähtsaima motospordisündmuse toetajate hulka on lisandunud veel üks Eesti ettevõte, Kenomer OÜ, mis tegeleb teemantpuurimise ja saagimisega.

Tair Türnpuu, Kenomer OÜ juhatuse liige: „See, et Lauri Roosiorg Lange motokeskusest võttis kätte ja asus koos Mootorrattaspordi Föderatsiooniga sellist suurvõistlust korraldama, on igakülgselt tunnustust väärt. Sellise võistluse meie sõitjatele koju toomine on Eesti motospordile ja noortele sõitjatele väga oluline. Olen ise suur motokrossi fänn ja seeläbi soovime anda oma panuse selle võistluse korraldusse. Edu korraldajatele ja sõitjatele!“

Helen Urbanik, Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni peasekretär: „Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon on väga tänulik Eesti ettevõttele Kenomer, kes toetab tänavust mootorrattaspordi suursündmust Eestis, juunioride motokrossi maailmameistrivõistlusi. Loodame, et see võistlus innustab kümneid noori motospordi juurde tulema ja neid, kes alaga juba tegelevad, veelgi tõsisemalt jätkama.“

Lange motokeskuses toimuvate juunioride motokrossi maailmameistrivõistluste toetajad on: Sahkar, Kenomer, Limpa, Riigimetsa Majandamise Keskus, Eesti Olümpiakomitee, Hasartmängumaksu Nõukogu, Kultuuriministeerium, Eesti Kultuurkapital, Haaslava vald, Lange motokeskus ja Kuup3.

29.-30. juulil Lange motokeskuses peetavatel juunioride motokrossi maailmameistrivõistlustel osaleb üle 200 noore sõitja rohkem kui 30 riigist. Võistlusklassideks on 65cc, 85cc ja 125cc. Võistlus on heategevuslik, kogu sündmuse tulud lähevad läbi õnnetuse liikumispuude saanud laste toetuseks. Seda toetab ka kohapeal toimuv oksjon, kus läheb müüki tänaste motokrossi staaride sõiduvarustus.

Laupäeval, 29. juulil sõidetakse kvalifikatsioonid, pühapäeval, 30. juulil kõikide klasside kaks võistlussõitu, esimene start on kell 11.30 ja päeva viimane start on 16.10. Startide järjekord: 65cc, 85cc ja 125cc.

Piletiinfo: https://www.ticketer.ee/juunioride-motokrossi-maailmameistrivoistlused/

Juunioride motokrossi maailmameistrivõistlused Lange motokeskuses Facebook’is: https://www.facebook.com/events/185651028587941/

Lange motokeskus: www.langemotokeskus.com

,