Addinol motokrossi EMV neljas etapp juba sellel nädalavahetusel Tihemetsas

Addinol motokrossi Eesti meistrivõistluste neljas etapp toimub sellel nädalavahetusel Tihemetsas, Lauri krossirajal. Laupäevane päev kuulub soolo masinaklassidele ja pühapäevane päev Quadidele ja külgvankritele.

Laupäeval, 26. augustil on võistlemas kuus masinaklassi. Nendeks on 65cc, 85cc, MX125, MX2, Monster Energy MX1, MX V (Veteran), mis kõik on Eesti meistrivõistluste klassid.

Kuninglikus Monster Energy MX1 klassis on pärast kolme etappi liidrikohal 139 punktiga Tanel Leok (Husqvarna, Sõmerpalu MK). Teist kohta hoiab 103 punktiga Priit Rätsep (Honda, PMC Honda Racing) ja kolmandal kohal on 101 punktiga Andero Lusbo (Yamaha, Kagu MK).

Ka MX2 klassis on Tanel Leok 144 punktiga hetkel liider, talle järgnevad 118 punktiga Aigar Leok (Yamaha, Sõmerpalu MK) ja 94 punktiga Harri Kullas (Husqvarna, Sõmerpalu MK). Kõik nimetatud sõitjad peaksid ka Tihemetsas joonel olema ning andma põneva lahingu.

Eelpool räägitud klassidele pannakse mõlemas sõidus välja “Bikeman Holeshot” auhinnad väärtusega 50 eurot.

Pühapäev, 27. august kuulub quadidele ja külgvankritele, kuid rajale tulevad ka soolod MX Hobi klassis. Eesti meistrivõistluste arvestuses tulevad rajale K/V, Quad 50, Quad 100/200 ja Quad Open klasside sõitjad. Karikavõistluste punkte hakkavad jahtima MX Hobi, K/V Veteran, K/V Hobi, Q Hobi, Q 250, Q 200B, Q Veteran, Q Naised, Q Amatöör klasside sõitjad.

Pühapäevane peatähelepanu on loomulikult Quad Open klassil. Peale viite etappi on liidrikohal 216 punktiga Kevin Saar (Honda, Catwees Honda Racing, Pärnu Motoclub). Teisel kohal on 184 punktiga Priit Järvloo (Kawasaki, Sõmerpalu MK) ja talle on väga lähedal 180 punktiga kolmandal kohal olev Martin Filatov (Honda, Catwees Honda Racing, Kagu MK).

Kõigi piletiostjate vahel loositakse välja kaks Tallinki kruiisi neljale inimesele Rootsi ja neli liitrit Addinoli mootoriõli. Kõigi hooaja jooksul Addinol motokrossi meistrivõistluste sarja etappidel piletiostnute vahel läheb loosi Brentex kaanega treiler.

Eelregistreerimine võistlusele lõpeb kolmapäeval, 23. augustil kell 16.00. Registreeru siin: https://msport.ee/events/addinol-motokrossi-emv-iv-etapp-2017/

Võistluste pidulik avamine on mõlemal päeval kell 11:00. 1 päeva pilet võistlusele maksab 10 eurot ja 2 päeva pilet 15 eurot. Pileti saad osta Piletilevist: https://shop.piletilevi.ee/public/?concert=222917&design=piletilevi&lang=est&center=7#view=ticketsselect

Tere tulemast Tihemetsa!