Parm-Meius_Motopark_2017_600x400

Pärm-Meius võitsid Soome meistritiitli külgvankrite ringrajasõidus

Ringraja külgvankripaar Eero Pärm ja Mairon Meius startisid möödunud nädalavahetusel Soome meistrivõistluste eelviimasel etapil Virtasalmi Motoparkis, kus nad vormistasid põhjanaabrite meistritiitli.

Nagu tavaks toimus nädalalõpul 2 võistlussõitu. 19. augustil sõideti kõigepealt kvalifikatsioon, mille Eesti mehed veenvalt võitsid. Edu teise koha ees oli ligemale 2 sekundit. Võidusõidus haarati koheselt liidripositsioon
ja kümne ringi pärast oli edu teisel kohal lõpetanud Markku Artiola ja Kasper Arokivi ees 28 sekundit. Kolmandaks sõitsid end Soome tulevikumehed Timo Kallio/Urpo Rasimus. Ühtekokku sai finišilipu 6 ekipaaži.

20. augustil, Eesti taasiseseivumispäeval, saadi innustust rallimaailmas toimuvast ja võideti kindlalt teinegi sõit. Edumaa jälitajate ees lõpujoonel 24 sekundit, lõppjärjestus sama, mis eelmisel päeval.

Lõppenud etapi järel ja enne kahe nädala pärast peetavat etappi on Pärm/Meius Soome meistrid külgvankrite masinaklassis. Varasemalt on meestel taskus üks koos võidetud Soome kuld ja Pärmil veel aastal 2013. saadud kuldne medal koos Peeter Küüdiga. Sellele vaatamata minnakse osalema viimasele etapile, mis toimub taas Motoparkis.

Meeste sõnul annab hea tulemus kindlust juurde. “Valmistame ette uues seades tsiklit ning osaleme järgmisel aastal maailmameistrivõistlustel,” ütles Pärm.

Tiim tänab kõiki toetajaid ja kaasaelajaid.

,