Sügisel toimub spordijuhtimise koolitus EMF-i liikmesklubidele

Sel sügisel toimub neljal päeval spordijuhtimise koolitus Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni liikmesklubidele.

3.-4. novembril ja 8.-9. detsembril toimuval koolitusel tulevad arutlusele kõik vajalikud teemad: spordi väärtused ja struktuur, strateegiline juhtimine, turundus, sponsorlus, kommunikatsioon, inimeste juhtimine, ürituste korraldamine, tippsport ning neid kõiki käsitletakse väga praktilisest küljest. Koolitust viib Rahvusvahelise Olümpiakomitee toel läbi pikaajalist praktilist spordijuhtimise kogemust ning teoreetilisi teadmisi omav Jüri Järv. Koolituse maht on 30 akadeemilist tundi ja see kestab 4 päeva.

Pakkumaks osalejatele just nende vajadustest lähtuvat koolitust, on kokku pandud lühike koolitusvajaduste uuring, mille palume eelnevalt täita: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdH6mfF6uVVkE4JjT6Kxa4EhTQ9KC0nLFdzAPPf_Y2IdvLHxw/viewform?c=0&w=1

Koolitus on mõeldud kõigile mootorrattaspordihuvilistele, kes klubijuhtimise, võistluste korraldamise vms spordikorraldusega kokku puutuvad. Eriti oodatud on õrnema soo esindajad!

Hind ühele osalejale on 30 eurot, mis sisaldab igal koolituspäeval kahte kohvipausi ja lõunasööki buffeelauas.

Koolitus toimub hotellis Peoleo (Pärnu maantee 555, Jälgimäe, Harju maakond): http://peoleo.ee/et/

Registreerumisvorm

    Ees- ja perekonnanimi (nõutav)*

    E-post (nõutav)*

    Telefon (nõutav)*

    Klubi