ENKV VI, Pitbike Open III ja Äksi Cup II etapp 2017

Laupäeval lõpeb Tuulas motokrossi noortesari, võistelda saavad ka täiskasvanud harrastajad

Sel laupäeval, 9. septembril lõpeb Tuula rajal Saue vallas tänavune motokrossi Eesti Noorte Karikavõistluste sari, selguvad ka Eesti meistrid klassis Pitbike Open ning lisaklassina on võistlusel kavas MX Open/Harrastajad.

Tuulas osalevad motokrossi Eesti Noorte Karikavõistluste kaheksandal etapil laste ja noorte masinaklassid Toit’s 50 PW/Mini, 50cc, Citroen 65cc ja Citroen 85cc. ENKV neljas etapp on see klassidele Juunior Moto Q50, Corno Kaubad Q100, Tulson Auto Q200.

Pitbike Open klassi jaoks on see samuti Eesti meistrivõistluste viimane, neljas etapp ning võistelda saavad MX Open klassis ka täiskasvanud harrastajad – jagunemine TOP200 gruppide põhjal: A/B Open, alates C-st Harrastajad (eraldi arvestus).

Tuula võistluse kvalifikatsioonid algavad kell 9, esimene start antakse kell 12. Pealtvaatajatele on võistlus tasuta.

ENKV sarja peaauhinnaks on KTM-i jalgratas, mis läheb loosi kõigil kaheksal etapil osalenud võistlejate vahel. Lähem info sarja kohta: https://www.msport.ee/motokrossi-noorte-karikasari/

Lähem info ajakava ja registreerunute kohta: https://www.msport.ee/events/enkv-viii-ja-pitbike-open-iv-etapp-2017/

, ,