Maardu_sygis_meeskonnad_600x400

Maardus toimus meeskondlik sügiskross Tõnu Lille mälestuseks

Sel laupäeval, 7. oktoobril toimus Maardu krossirajal meeskondlik sügiskross varalahkunud Tõnu Lille mälestuseks. Meeskonnaarvestuses sai esikoha Team Afterparty koosseisus Teele Raja, Andrus Möllits, Carl-Mattias Räägel, Priit Rätsep.

Kuna võistluspäeva hommikul sadas tugevalt, otsustati võistlejate koosolekul kõigis klassides korraldada vaid üks, pikem võistlussõit.

Stardirivi oli muljetavaldav, Tõnu Lillele olid tulnud austust avaldama Eesti motokrossi Rahvuskoondise liikmed Tanel Leok, Harri Kullas ja Priit Rätsep, aga ka quadide klassis Euroopa meistriks tulnud Kevin Saar, samuti aktiivsest võistlusspordist taandunud Juss Laansoo, paljud Lille eakaaslased, jne.

MX Open A klassi kiireim oli Harri Kullas (Husqvarna, Sõmerpalu MK) Tanel Leoki (Husqvarna, Sõmerpalu MK) ja Priit Rätsepa (Honda, PMC Addinol Honda Racing) ees.

Klassi 85cc võitis Martin Michelis (KTM, RedMoto Racing) Robert Sarapuu (KTM, Yamamoto RC) ja Kaapo Kalatie (KTM, Soome) ees. MX Open B/C klassi ühissõidu võitis Tatu Junnola (KTM, Soome) Carl-Mattias Räägeli (KTM, Estonian Express Racing) ja Kermo Uue (KTM, Motoklubi AEX) ees. MX Open D klassi võitis Otto Hilden (Kawasaki, Soome), MX Open E klassi Marcos Odar (Kawasaki), MX Veteran 40+ klassis oli kiireim Niko Kalatie (KTM, Soome), MX Veteran 50+ klassis Valdur Kahro (Honda, Estonian Express), Naiste klassis Kadri Ehamäe (Honda, RedMoto Racing) ja Quadidel Kevin Saar (Honda, Catwees Honda Racing, Pärnu Motoclub).

Võistkonnaarvestuses sai teise koha Team FinEst (Kajar Pilv, Niko Kalatie, Rasmus Lehter, Harri Kullas) ja kolmas oli Red Energy Team (Raido Karik, Valdur Kahro, Tanel Turro, Juss Laansoo).

Võistluse tulu läks Tõnu Lille perekonna toetuseks.

Fotol on meeskonnavõistluse esikolmik.

,