Hannes Soomer jätkab järgmisel hooajal Racedays’i esisõitjana!

2017 European Supersport klassi võitja Hannes Soomer jätkab 2018 aastal meeskonna Racedays esisõitjana. Uuel hooajal teeb Hannes kaasa terve maailmameistrivõistluste hooaja World Supersport klassis, mis algab 23. veebruaril Austraalias legendaarsel Phillip Islandi rajal.

“Mul on väga heameel jätkata Racedays’is! Meil oli sel aastal suurepärane hooaeg ja me õppisime koos palju ning ma usun, et tähtsaim on jätkata õppimist samade inimestega. Ma soovin tänada tiimi ja kõiki toetajaid, tänu kellele see teoks on saanud. Ma tean, et koos oleme võimelised suurepärasteks tulemusteks ja ma ootan hooaja algust väga!” sõnab Soomer.

“Meil on väga heameel jätkata koostööd Hannesega, liikudes edasi World Supersport klassi täis hooajale. Ta tegi sel aastal väga head tööd võisteldes, ja võites, väga tugevaid sõitjaid Supersport klassis. Meie eesmärk on jätkata arengut ja võtta sihiks MM arvestuse esikümme.” – Gerry Bryce, Racedays meeskonna juht.