Elumuutev seiklus koos uue Honda CRF1000L „Africa Twin Adventure Sports“ tsikliga

Tallinn Motor Show’l (9 – 11. märts) esmaesitleb Honda tõelist seiklusratast – CRF1000L „Africa Twin“´-i uut „Adventure Sports“ juubeliversiooni, millega tähistatakse ühe kõige tuntuma mootorratta Euroopasse saabumise 30. aastapäeva.

Esimese Africa Twin’ga sarnase kolmevärvilise uue Adventure Sports mudeli võimed nii maanteel kui ka maastikul on endisest veelgi paremad. Uuel mudelil on CRF1000L Africa Twini´-ga võrreldes 5,4 liitrit mahukam kütusepaak, 20mm suurema käigu-ulatusega vedrustus, ühetasandiline sadul, kõrgem sõiduasend ja kliirens. Standardvarustuses on soojendusega käepidemed, ülisuur põhjakaitse, kõrge tuuleklaas ja lisatulede paigaldusraam. Samuti pakub see mudel Africa Twini juures tehtud ulatuslikke uuendusi, nagu „Throttle by Wire“ süsteemiga kaasnevat nelja erinevat sõidureziimi, Honda valitavat veojõu kontrollsüsteemi (HSTC) ning uuendatud sisse- ja väljalaskesüsteemi.
Varasemast kompaktsema ja kergekaalulisema disaini abil annab Africa Twin sulle absoluutse vabaduse ja kontrolli, kuhu iganes seiklus sind viib. Valida on võimalik 6-käigulise manuaalkäigukasti ja topeltsiduriga automaatkäigukasti (DCT) vahel, lubades sul alistada käänakuid ja järske mäekurusid täieliku enesekindlusega.

Tule avasta uus Africa Twin Adventure Sports tsikkel messilt ning lase seiklustel oma elule vürtsi lisada!