Harri Kullas avas võidukalt välishooaja Hispaanias

Hispaanias Crevillentes sõideti rahvusvaheline motokross, kus tegi oma esimese välishooaja stardi ka tänavu Hispaania CSM Husqvarna meeskonna sõitja Harri Kullas.

MX1 klassis osalenud Kullasel õnnestus nädalavahetus hästi, kuna ta võitis mõlemad sõidud. Talle järgnesid kummaski võidukihutamises MM-il osalev kohalik sõitja Iker Larranaga ja tema kaasmaalane Nil Arcarons.

„Crevillentes algas mul sarnaselt eelmisele aastale rahvusvaheline välikrossihooaeg. Rada oli tänavu väga hästi vihmast soones ja kergelt mudane. Võistlus oli mulle väga heaks trenniks, kuna MM-i mees Larranaga oli ka kohal, kes ei teinud mu elu väga kergeks ja võidu nimel sai pingutada,“ rääkis Kullas. „Esimeses stardis olin alguses 3s ja siis tõusin 1seks, peale mida tegin väikse vahe sisse ja võitsin sõidu ära. Teine sõit kulges lihtsamini, kui olin juba stardist kohe esimene ja sõitsin tasapisi vahe 11 sekundi peale ning seekord tuli suhteliselt kerge võit. Oli hea kohe Hispaania tiimiga uut hooaega võidukalt alustada!“

,